top of page
Keyboard and Mouse

Mijn verhaal

Opgegroeid in een ondernemende familie en met een uitgesproken passie voor sport.

Mijn jeugd speelde zich voornamelijk af in het water, meer bepaald in het zwembad. Als jonge zwemster kwam het erop aan de dagelijkse trainingen en school gecombineerd te krijgen.  Een goeie organisatie, structuur en planning waren voor mij toen al cruciaal. Tijdens wedstrijden en trainingskampen waren de schoolboeken nooit veraf. 

 

Swim, eat, school, eat, school, swim, sleep, repeat, zo kan je mijn jeugd best omschrijven.  

 

Of ik iets gemist heb van mijn jeugd?  Zo zie ik dat niet. Mijn sport heeft mij vooral gemaakt tot wie ik op vandaag ben en mij bovendien op jonge leeftijd naar plaatsen in de wereld gebracht, die voor veel van mijn leeftijdsgenoten ondenkbaar waren. Ik herinner mij als tiener een stage in het zonnige Florida of de wereldspelen in Cyprus. Als ik zelf terugdenk aan die periode dan voelt het alsof ik al een heel leven geleefd heb. Ik ben vooral dankbaar voor de ontelbaar vele mensen die ik door mijn zwemjeugd leerde kennen.

 

Op vandaag maakt sport nog altijd deel uit van mijn leven, weliswaar met minder competities maar vooral als uitlaatklep na een drukke werkdag of simpelweg om tot rust te komen. Sporten brengt nieuwe inzichten en ideeën bij mezelf naar boven, iets wat mij op geen enkele andere manier lukt. Als het even kan, probeer ik deel te nemen aan een triatlonwedstrijd; bij voorkeur ergens anders ter wereld, om mijn passie voor reizen ook af en toe te voeden.  

 

Iemand die mij kent zal mij omschrijven als gedreven, enthousiast, initiatiefnemer, sociaal beestje, hands-on, zorgend, positief, ondernemend, teamplayer, leergierig,...

Gebeten door het ondernemerschap zette ik een paar jaar geleden de stap naar freelance. De uitdaging, het delen van mijn kennis en blijvend ervaring kunnen opdoen, aangevuld met de flexibiliteit, maakten de stap naar freelance voor mij heel klein. Dat ik daarnaast de ervaring en kennis die ik heb opgedaan in de loop van mijn carrière kan aanspreken, om creatief en probleemoplossend met mijn klanten te kunnen meedenken, maken van mij een gelukkig en gepassioneerd mens.  

 

Hard werken betekent ook op tijd kunnen ontspannen. Tijdens het weekend hou ik ervan tijd te spenderen met mijn gezin. Ik koester de momenten met mijn dochter Luna, een goedlachse tiener opgroeiend in een maatschappij vol schermen. Mijn plusdochter Céleste, een levendige spring-in-'t-veld, die mij af en toe laat zien dat meisjes ook hun mannetje kunnen staan op een voetbalveld. En tot slot mijn partner, Vincent, die het plaatje compleet maakt. Zonder zijn onvoorwaardelijke steun was het ondernemerschap voor mij niet mogelijk geweest. Twee ondernemers samen brengen alleen maar het beste in elkaar naar boven en dat blijkt telkens opnieuw. 

Benieuwd naar nog meer mij? Dan nodig ik je graag uit om mijn werk te ontdekken of plan jou vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe we samen een fantastische samenwerking kunnen neerzetten.

20180812_210352.jpg

De sporter

20200802_204224.jpg

De partner

De mama

20200802_205220.jpg

De plusmama

20200802_205504.jpg
bottom of page