top of page

Mijn aanbevelingen

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Barbara. We hebben haar ingeschakeld om een projectleider HVAC te vinden. Ze hanteert een zeer open communicatie en houdt je mee op de hoogte van haar zoekproces. Barbara stond ook open voor bedenkingen van onze kant en hield hier dan ook rekening mee. We hebben op zeer korte termijn iemand gevonden die ons team komt versterken. Een aanrader dus!

Stephanie Calleeuw - Firma ASD 

​Heel leuke samenwerking! Luistert naar wat je wil, goeie en snelle communicatie.

Gedreven in haar job! Zeker aan te raden

Bart Couckuyt - The Proof

Barbara is hands-on en neemt onmiddellijk de opdracht ter harte. Ze is vlot bereikbaar en zij stelt zich heel flexibel op. Dit betekent dat Barbara zich heel goed kan inleven in de situatie van haar klanten en zich daar perfect aan aanpast. Barbara kan om met verantwoordelijkheden en wij kunnen dus enkel haar diensten enthousiast aanbevelen.

Michel Roels - Zaakvoerder Plan Group 

Door het plotse vertrek van onze HR Officer waren we dringend op zoek naar een freelance HR Officer/Recruiter. Via doorverwijzing ben ik met Barbara in contact gekomen. Redelijk vlug had ik het gevoel dat Barbara een competente en wendbare dame is die van aanpakken weet. In no time heeft Barbara zich ingewerkt in een niet evidente context. Op korte termijn slaagde Barbara erin een aantal competente new hires aan boord te brengen. Ook tevens een IT specialist. Ook de HR admin taken had ze vlug onder de knie. Haar (moeilijk te temperen) drive en persoonlijkheid maken absoluut het verschil. Well done Barbara!

Bert Simoens - HR Manager Inex

Werken met Barbara betekent werken in open en duidelijke communicatie. Barbara stelt de nodige vragen tijdens de intake zodat ze de functie en de meer ongeschreven culturele eigenschappen ook goed kan begrijpen. Snelle opvolging van de kandidaten, wekelijkse afstemming over de stand van zaken en eerlijke feedback. Voor ons heeft Barbara momenteel onze Sales Support Manager gevonden die perfect matcht met de functie en de bedrijfscultuur. We werken zeker met Barbara nog samen in de toekomst!

Lies Dierickx - HR Director Delta Light

bottom of page